Övriga tjänster

Ett brett utbud av tjänster

Måleri är en av våra stora specialiteter, där erbjuder vi inomhusmålning, utomhusmålning och underhållsmålning av olika slag. Fasadmålning kan du läsa mer detaljerat om här, våra andra målartjänster berättar vi mer om här.

Vid sidan av måleriet erbjuder vi även ett brett utbud andra hantverkstjänster. Våra kompetenta medarbetare och duktiga samarbetspartners har kunskap på många olika områden, och vi kan även erbjuda renoveringar utförda som totalentreprenad.

Kort om våra övriga hantverkstjänster:


Tak

Våra duktiga medarbetare på takavledningen utför alla typer av takentreprenader. Vi lägger nytt och lägger om – allt från små garagetak till stora tak på exempelvis industrier. Våra montörer är samtliga rutinerade yrkesmän som är alltid är mycket noga med säkerheten.

Golv

Om du behöver ett nytt golv, eller fräscha upp det gamla, kontakta oss. Vi kan hjälpa dig med allt, från val av golvmaterial och typ av behandling, till själva golvläggningen.

Är golvet ett så dåligt skick att det inte går att slipa så lägger in vi in nytt – här kan du välja bland ett flertal material. Slipning är ett annat alternativ, som fungerar bra på de flesta golv som behöver snyggas till. Vi kan slipa till exempel trä- och parkettgolv.

Areamätning

Vet du verkligen hur stor yta din bostad har? Inte alls säkert, många hus och lägenheter är uppmätta för många år sedan med inaktuella och oprecisa metoder. Även reglerna för areamätning har förändrats. Låt oss mäta din bostadsyta – här finns det goda möjligheter att spara pengar.

Energiteknik

Vi utför även OVK-besiktning, obligatorisk ventilationskontroll, och utför injustering av klimatanläggningar åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Med ett korrekt inställt ventilationssystem kan du spara både energi och pengar, men det viktigaste är att di får en bra inomhusmiljö. Ett stort plus för alla som bor i fastigheten.

Fastighetsförädling

Vi hjälper även BRF:er och fastighetsägare med fastighetsförädling, det vill säga att anpassa gamla bostäder och lokaler till moderna behov. Varje yta är idag en potentiell bostad, inte minst i bostadsbristens Stockholm, och genom en fastighetsförädling kan vi generera en inkomst till dig.

Kunden är i fokus för våra duktiga målare i Upplands Väsby.