Om oss

Välrenommerad målerifirma i Upplands Väsby

Vi har specialiserat oss på att erbjuda ett brett utbud av måleritjänster. Dessutom kan vi utföra en rad andra hantverkstjänster såsom golvslipning, renovering och elarbeten.

Vi siktar på att vara ett annorlunda företag i en bransch som på senare år har blivit allt mer konkurrensutsatt. Prisvärda tjänster med hög kvalitet är vårt motto i en bransch där många oseriösa aktörer konkurrerar med lägsta pris.

Prisvärt bättre än billligt

Tar du kontakt med oss så får du tillgång till ett stort utbud av måleri- och hantverkspriser, allt till rimliga priser, ansvarsförsäkrat och med kvalitetsgaranti. Målaruppdragen, och alla hushållsnära hantverkstjänster är självklart avdragsgilla enligt ROT. 

Vår duktiga och erfarna personal kan alltid erbjuda ett kompetent utfört och tryggt arbete. På det sättet har vi på kort tid skaffat oss ett gott rykte och många trogna kunder. Vi kan givetvis hjälpa dig att få referenser till tidigare kunder. Du kan alltid höra av dig till oss om du har några andra frågor.

Privatpersoner, föreningar, företag – vi hjälper alla med både stora och små jobb. Allt blir utfört på ett fackmannamässigt sätt och med korrekta och säkra metoder. 

Kunden är i fokus för våra duktiga målare i Upplands Väsby.